Headerbild

Medlemsavgift och rabatter hos Skistar och Funäsfjällen

2022-09-14 i Sundsvalls SLK

Nu är det dags att betala årets medlems- och träningsavgifter. Även i år sker det via ett formulär hos vår samarbetspartner Turtle Pay. I samma formulär uppger man om man vill köpa rabatterade liftkort.

I formuläret väljer du typ av medlemskap samt eventuell träningsavgift. När du sedan bekräftat med BankID skickas en faktura på avgifterna via e-post. Du har sedan 14 dagar på dig att betala fakturan. Det finns också möjlighet att delbetala beloppet, då tillkommer ränta. Mer info hittar du i själva formuläret som det är länkat till nedan. Observera att det tillkommer 30 kr i fakturaavgift.

Rabatter på säsongskort
Medlemsskap i föreningen krävs för att nyttja rabatterna hos Skistar och Funäsfjällen. Rabattkod för skistar kommer att distribueras till fakturamottagaren om man svarat jag på frågan angåene säsongskort. Liftkorten beställs av var och en på www.skistar.com fram till och med 16 oktober 2022. Efter det datumet stängs kampanjen och kommer inte att öppnas igen. Rabatten på Skistar är 40% på ungdomskort och 15% för vuxna.

När det gäller säsongskorten för Funäsdalen sker registrering via formuläret. Du kommer senare att bli kontaktad för betalning som sker direkt till SSLK. Föreningen gör sedan en gemensam beställning och betalning av liftkorten. Sista dag för registering av säsongskort i Funäs är 29/9.

Formulär för registrering:
https://www.turtle-pay.com/sundsvallslalom/?e=medlems-och-traningsavgift-22-23

Adress

Besöksadress Enhörningsvägen 101, Sundsvall Postadress Sundsvalls slalomklubb Mogatan 60 854 60 Sundsvall

Kontakt

Ungdomstävling: kansli@sslk.y.se FIS-tävling: tavlingSSLK@gmail.com Organisationsnummer 889201-5259

Drivs med KlubbenOnline

Logga in