Headerbild

Huski Chocolate ny guldsponsor!

2020-12-08 i Sundsvalls SLK

Vi välkomnar Huski Chocolate till klubben, Huski är vår senaste guldsponsor till klubben. Sundsvalls slalom byter namn till Huski Chocolate slalom. Huski har ingått ett treårigt samarbete med klubben och äger därmed namnet Huski Chocolate slalom dom kommande tre säsongerna.

Huski Chocolate har nu levererat en chockladdrycks maskin till vår klubbstuga också, så fiket kommer att sälja varm Huski Chocolate kommande tre säsonger.

Vi har även genom Hsuki fått möjlighet att köpa deras Huski extra protein chokladdryck till riktigt bra pris, mer info om det kommer skickas ut till grupperna.

Marknadskommittén har jobbat hårt dom senaste veckorna och vi hoppas att vi inom kort kan presentera en till ny guldsponsor till klubben.

Samtidigt vill vi uppmana alla medlemmarna att gå in på Sponsorhuset och öppna ett medlemskap där, det ger pengar både till klubben och till er som medlemmar. Tipsa även era bekanta om att öpnna ett medlemskap hos Sponsoruset, det är även möjligt för företag att bli medlem i Sponsorhuset. KLICKA HÄR! Om alla i klubben blir medlem i Sponsorhuset skulle detta ge klubben minst 25.000 kr/säsong.

Adress

Besöksadress Enhörningsvägen 101, Sundsvall Postadress Sundsvalls slalomklubb Mogatan 60 854 60 Sundsvall

Kontakt

Ungdomstävling: kansli@sslk.y.se FIS-tävling: tavlingSSLK@gmail.com Organisationsnummer 889201-5259

Drivs med KlubbenOnline

Logga in